Wij zijn geopend van: 08:00 tot: 21:00 | T. 0523 265 700

  • Vlees uit eigen slachterij
  • Deskundig advies
  • Vriendelijk personeel
  • Producten op maat voor u gemaakt

Varkensvlees

"Het bewijs dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn." Deze slogan kunnen wij toepassen op alles in ons assortiment. Hier is ons varkensvlees een goed voorbeeld van. Kwaliteit en goedkoop vlees van eigen productie!

Weinig tijd?

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten varkensvlees. Ons assortiment is groot, omdat wij graag aan al uw wensen willen voldoen. In de huidige samenleving is het van belang dat wij snel en makkelijk kunnen koken. Hier hebben wij ook aan gedacht. Neem bijvoorbeeld onze filetlapjes; naturel, maar ook gemarineerd met diverse marinades. Andere voorbeelden zijn onze pampaschijven, cordon bleu's en gevulde filetlapjes. 

De één is pittig gekruid en gevuld met ontbijtspek, de ander is gevuld met ham & kaas en weer een ander is gevuld met rundergehakt. Dit noemen wij vlugklaar artikelen, de naam zegt het al, de producten zijn allemaal snel klaar.
Bij vlugklaar denken wij ook aan onze gepaneerde schnitzels, alle soorten vinken en burgers en gemarineerd en gekruid karbonadevlees. Buiten deze opgenoemde keuzes ligt er dagelijks genoeg klaar voor u in onze toonbank. 

Uitgebreid koken.

Heeft u tijd om uitgebreid te koken en vindt u het leuk om in de keuken te staan? Ook dan is ons assortiment groot genoeg om aan uw wens te voldoen. Een schouder, haas of ribkarbonaatje, fricandeau, hamlapjes, varkenshaas en speklapjes worden dagelijks vers gesneden in ons breed assortiment. 

Verder hebben wij natuurlijk ook verschillende soorten rollades voor u klaar liggen. Ook voor uw winterse kost, zoals erwtensoep en stamppot, hebben wij de juiste ingrediënten. Hierbij kunt u denken aan hamschijven, vlees- en dikke ribben, hakjes & pootjes, rookworst etc..

Kunt u iets niet vinden waar u naar op zoek bent? Vraag het aan één van onze medewerkers of aan de slager. Wij staan graag voor u klaar!