Wij zijn geopend van: 08:00 tot: 18:00 | T. 0523 265 700

  • Vlees uit eigen slachterij
  • Deskundig advies
  • Vriendelijk personeel
  • Producten op maat voor u gemaakt
Barbecue

Rundvlees

Wij verkopen rundvlees dat uit onze eigen slachterij komt. Waarom doen we dit? Namelijk om er zeker van te zijn dat wij u een kwalitatief stukje vlees aanbieden, waar u natuurlijk recht op hebt!

Eigen beheer

Wij slachten al jaren onze runderen zelf, waardoor wij door de jaren heen een heel netwerk van boeren, uit de buurt van Hardenberg, hebben opgebouwd. Wij selecteren de runderen zelf bij de boeren en daardoor verkrijgen wij de beste runderen uit de buurt!
De runderen komen uit de regio Hardenberg, dit om het vervoer zo kort mogelijk te laten duren. De runderen hoeven dus geen uren op transport in grote vrachtwagens. Wij halen veel runderen nog zelf op en verder worden er ook runderen door derden gebracht. Dit zijn bijna allemaal veehandelaren waar wij al jaren zaken meedoen en ervoor garant staan dat ze diervriendelijk met de runderen om gaan.
De meeste runderen komen allemaal bij vaste boeren vandaan. De boeren weten precies welke runderen wij nodig hebben voor heerlijk stukje kwaliteitsvlees. Zij worden daarom ook speciaal geselecteerd voor onze slachterij.
Al deze maatregelen nemen wij ten behoeve van de kwaliteit van het vlees. Dit proeft u terug!!

Van biefstuk tot suddervlees

Wij hebben een zeer gevarieerd assortiment rundvlees, van sudderlapjes tot botermalse biefstukken. Doordat wij zelf slachten, is ons assortiment van rundvlees zeer groot en gevarieerd. Wij verwerken namelijk het hele rund.

Of u nou een heerlijke soep wilt maken van smaakvol soepvlees of eens een lekkere rollade op tafel wilt zetten, wij hebben het allemaal!
Als u zin heeft in een heerlijk biefstukje, entrecôte of rib eye, kunt u gerust informeren bij één van onze werknemers of vragen aan de slager zelf. Wij staan altijd voor u klaar om te helpen met uw beslissing of om een goed bereidingsadvies te geven.