Wij zijn geopend van: 08:00 tot: 17:00 | T. 0523 265 700

  • Vlees uit eigen slachterij
  • Deskundig advies
  • Vriendelijk personeel
  • Producten op maat voor u gemaakt

Poelier

Op onze poeliersafdeling vindt u veel verschillende producten: van een lekker mals stukje kipfilet tot aan kant en klare tv sticks. Van naturel, zodat u zelf de kip lekker kunt kruiden, tot gekruide kipproducten, zodat u zich alleen nog maar hoeft druk te maken om het braden.

Kip en Kalkoen

Wij hebben een groot assortiment van kipproducten: van lekkere soepkippen tot aan een lekker stukje kipfilet. Van kalkoendijen tot aan hele kalkoenen, wij hebben het allemaal. De kippen die wij verwerken, komen allemaal uitsluitend uit Nederland.

Heeft u een keer geen zin in koken? Of wilt u het zichzelf een keer makkelijk maken? Of heeft u gewoon geen tijd? Dan hebben wij voor u een groot assortiment met gegrilde kipproducten. Deze zijn allemaal al voor gegrild zodat u er direct aan kunt beginnen. U kunt de producten koud eten, even in de magnetron of oven verwarmen. U heeft er alleen maar gemak van, omdat het in een handomdraai klaar is en het geen afwas achterlaat. Doordat wij de hele dag door grillen, is de kans groot dat u de gegrilde kipproducten nog warm aantreft!

Tussen de middag zijn er altijd warme kippen klaar, vers vanuit de grill! Om teleurstelling te voorkomen, is het raadzaam om te bestellen. Ons maaltijdassortiment is zeer uitgebreid en wordt meerdere malen per week vers gemaakt. Er zijn ook een aantal maaltijden die alleen maar met kip zijn bereid, kant en klaar en die hoeft u alleen maar even op te warmen. 
Dit kan heel makkelijk door middel van een magnetron, de maaltijden zitten namelijk in magnetronbestendige bakken. Hierdoor heeft u ook geen afwas, wat natuurlijk ideaal is. Als u de bakken afspoelt, mogen ze gewoon bij het 'plastic'.

Wild en gevogelte

Heeft u zin in een lekker hertenbiefstukje, of bijvoorbeeld een wildzwijnskarbonade? Die zijn bij ons te verkrijgen mits u het van tevoren besteld. Wij kunnen bijna alle wild en exotische specialiteiten voor u regelen, alleen zult u er rekening mee moeten houden dat het op aanvraag is en er een levertijd op zit. Dus als u een keer iets speciaals op tafel wilt zetten, wees er dan op tijd bij om teleurstelling te voorkomen.