Wij zijn geopend van: 08:00 tot: 21:00 | T. 0523 265 700

  • Vlees uit eigen slachterij
  • Deskundig advies
  • Vriendelijk personeel
  • Producten op maat voor u gemaakt
Barbecue

Barbecue

De temperatuur stijgt, dus het is weer tijd voor de barbecue! Heerlijk buiten met familie of vrienden gezellig rond de bbq. Daar hoort natuurlijk vlees van goede kwaliteit bij en daar zijn wij, bij Slagerij Hoff, in gespecialiseerd! U kunt ook heel simpel en makkelijk bestellen via de webshop door hier te klikken.

Ruim assortiment barbecue vlees!

Wij hebben een groot assortiment aan barbecuevlees, zodat u een ruime keuze heeft. U kunt bij ons kiezen uit verschillende pakketten, maar ook kunt u uw eigen pakket heel erg makkelijk zelf samenstellen. Een heerlijk biefstukje, entrecôte, een stukje kip, heerlijke gemarineerde stukjes varkensvlees of eigengemaakte spiezen, de keuze is geheel aan u.

Voor de "slow cookers" onder ons hebben wij ook een groot assortiment, vraag voor meer informatie hierover naar de slager. Hij wil en kan u daar uitgebreid advies over geven als u dat wenst.

Barbecuefolder

Onder aan de pagina vindt u onze barbecuefolder, hier staat ons assortiment en de prijzen daarvan in.

Meerdere personen

Wilt u met meerdere personen barbecueën en u beschikt niet over de middelen? Geen nood, wij verhuren ook barbeques en braadpannen. Om teleurstelling te voorkomen, is het verstandig om tijdig te reserveren. In de barbecuefolder onder aan de pagina vindt u meer informatie over de verhuur van barbeques en pannen.   

Salades en sauzen

Bij een lekkere en gezellige barbecue horen ook salades bij. We hebben verschillende soorten salades en sauzen. De salades zijn verkrijgbaar in bakjes, maar kunnen ook worden opgemaakt op een mooie schaal, zodat u er zelf geen werk meer mee heeft. De opgemaakte salades graag tijdig bestellen.

Tips en trucs

Voor veilig en verantwoord barbecueën zijn wat spelregels vereist, deze zijn er om geen ongelukken te krijgen. Onderaan de pagina vindt u een 'link' voor veilig en verantwoord barbecueën.