Wij zijn geopend van: 08:00 tot: 17:00 | T. 0523 265 700

  • Vlees uit eigen slachterij
  • Deskundig advies
  • Vriendelijk personeel
  • Producten op maat voor u gemaakt
Barbecue

Over ons

Slagerij Hoff is al jaren gevestigd aan de Admiraal Helfrichstraat 121, te Hardenberg. Naast de vernieuwde winkel in april 2011, hebben wij ook een eigen slachterij, eigen worstmakerij en keuken waar wij alle producten zelf maken!

Jong en enthousiast

Wij, van Slagerij Hoff, zijn een jong en enthousiast team die er van alles aan doen om iedereen van een kwalitatief en betaalbaar stukje vlees te voorzien! Wij hebben een groot assortiment aan verschillende vleesspecialiteiten: van botermalse biefstukken tot aan kant en klare maaltijden.

Hoe het allemaal begon

40 jaar geleden kwam Gerhard Hoff naar Hardenberg om daar een slagerij te beginnen. Gerhard had in het begin alleen nog maar de slagerij afdeling met vers rund en varkensvlees en nog niet zo uitgebreid zoals we dat vandaag de dag kennen. Hij groeide uit z'n voegen en breidde al snel uit, dat was het begin van zijn poeliers afdeling. In 1992 verbouwde hij de zaak nog eens grondig door de vers vlees en poeliers afdeling samen in 1 winkel onder te brengen. Dit bleek een groot succes, maar met de tijd veranderden ook de wensen van de klanten. Ondertussen is het alweer 12 jaar geleden dat we de winkel verbouwd hebben, maar omdat we een goed vertrouwen hebben in onze slagerij zijn we klaar voor de toekomst!

Nieuwe generatie

Na jaren lang alleen, met behulp van zijn personeel natuurlijk, aan het roer te hebben gestaan, werd het de grootse tijd dat Gerhard het stokje over gaf aan zijn zoon Gertjan Hoff. Gertjan heeft net als de rest van de werknemers een speciale vakopleiding gevolgd. Hij heeft tijdens zijn studie veel ervaring opgedaan bij veel andere slagerijen en groothandels. Na afronding van de studie is Gertjan bij z'n vader in dienst gekomen en inmiddels staat hij alweer een aantal jaren aan het roer.