Wij zijn geopend van: 08:00 tot: 18:00 | T. 0523 265 700

  • Vlees uit eigen slachterij
  • Deskundig advies
  • Vriendelijk personeel
  • Producten op maat voor u gemaakt
Barbecue

De Worstmakerij

Wij hebben nog een eigen ambachtelijke worstmakerij, waar wij veel worst- en vleeswarensoorten zelf maken. De grondstoffen die gebruikt worden voor de worstmakerij komen uit ons eigen bedrijf.

Rookworst met GOUD bekroond

Onlangs hebben wij in een nationale vakwedstrijd GOUD gehaald met onze rookworsten! Een onpartijdige jury heeft de worsten gekeurd en beoordeeld en de uitkomst hiervan is dat de worsten nagenoeg perfect waren. Wij zijn er heel erg trots op en dat proef je weer in onze overheerlijke rookworsten! 

Worstsoorten

Naast onze heerlijke rookworsten maken wij ook nog een heel scala aan andere worsten. Denk eens aan zelfgemaakte droge worsten voor bij de borrel, of verse worst voor bij de aardappelen. Ook niet te vergeten onze eigengemaakte baklever- en leverworst. Wij maken onze worstsoorten allemaal zelf in de worstmakerij achter in de winkel. Het is een heel karwei, maar wij doen het graag voor je! 

Vleeswaren

Wij maken niet alleen onze worstsoorten zelf, maar wij maken ook nog zelf onze vleeswaren. Van heerlijke gedroogde ham en runderrookvlees, tot boterhamworst en achterham. Wij maken de vleeswaren allemaal nog op de ambachtelijke manier. Dit komt de smaak ten goede van de vleeswaren. 

Onze hammen en rookvlees worden nog in een pekelbak gelegd en na een bepaalde periode opgehangen en gerookt. Hierbij is tijd één van de belangrijkste ingrediënten. Om een lekkere ham of rookvlees te maken, heb je veel tijd nodig. Wij drogen de ham en rookvlees altijd stevig, zodat je de lekkerste plakjes krijgt!