Wij zijn geopend van: 08:00 tot: 17:00 | T. 0523 265 700

  • Vlees uit eigen slachterij
  • Deskundig advies
  • Vriendelijk personeel
  • Producten op maat voor u gemaakt
Barbecue

Ons Assortiment

Omdat we graag aan al uw wensen willen voldoen, hebben wij een zeer uitgebreid assortiment van verschillende soorten vlees. Van rund- en varkensvlees uit eigen slachterij, tot bbq pakketten en eigengemaakte maaltijden.

Rund en varkensvlees

Ons Rund en varkensvlees wordt met de grootste zorg bereid en er is heel veel variatie in. Van vlees wat lekker lang in de pan moet sudderen tot aan een groot aanbod van vlugklaar artikelen. Deze vlugklaar artikelen zijn ideaal als u niet zo veel tijd heeft om te koken. Er zijn tal van verschillende smaken voor iedereen, van pittig tot aan mediterraans of heerlijke procureurlapjes met spek omwikkeld, voor ieder wat wils. Heel makkelijk om uw rundvlees online te bestellen door hier te klikken, voor varkensvlees klikt u hier.

Grill

Op onze grill afdeling vindt u allerlei producten die met de grootste zorg zijn bereid voor u, zodat u zelf niet meer hoeft te bakken en te braden. Zo heeft u in een handomdraai iets lekkers op tafel. Voor bij de maaltijd of lekker voor 's avonds bij de 'borrel'. Iets bestellen in de webshop? klikt u hier.

Poelier

Bij de poeliers afdeling vindt u een zeer gevarieerd aanbod van kip en kalkoen producten. Wild en ander gevogelte is ook verkrijgbaar op deze afdeling, vraagt u naar de mogelijkheden aan één van onze medewerkers. Zo treft u elke dag vers afgegrilde kip op deze afdeling. Naast warme kip zijn er ook elke dag warme gehaktballen en spare ribs verkrijgbaar vanaf 11:30! Wilt u alvast bestellen in de webshop klikt u gewoon hier.

Vleesschotels en geschenken

Als u eens iemand wilt verassen met een kado, dan kan dat ook bij ons. Wij maken veel vleesschotels in alle prijs catogorieën, maar een abraham of sarah is ook heel er leuk om weg te geven. Natuurlijk kunt u ook een kado bon geven. Deze zijn ook in alle prijsklasses te verkrijgen. Makkelijk vleesschotels bestellen doet u hier

Maaltijden

Heeft u geen tijd of geen zin om te koken? Geen probleem, wij hebben een uitgebreid assortiment aan kant en klare maaltijden die wij elke week vers voor u maken! Van bami en nasi tot hachee en goulash. Kortom, voor ieder wat wils. 

Barbeque

Natuurlijk hebben wij ook een groot aanbod van barbeque producten, zoals u dat al jaren van ons gewend bent. Heerlijke varkenshaas spiezen of een een lekkere runderspies, die van blokjes biefstuk gemaakt wordt, behoren natuurlijk tot het assortiment. Een karbonaatje en speklapje ontbreken natuurlijk ook niet, maar er zijn zoveel verschillende mogelijkheden. Klikt u op de link barbeque en u ziet het grote aanbod van bbq producten. Voor de bbq fanaten hebben wij natuurlijk ook grote stukken vlees om lekker mee te 'slow cooken'. Informeer hiernaar in de winkel. Krijgt u veel barbeque gasten? Wij verhuren ook barbeque's en braadpannen, op een barbeque of pan kunt u tot 20 pers mee bbq-en. Iets voor de barbecue bestellen kan hier.

Gourmet

Als het nou niet zo'n lekker weer is en u heeft zin om eens lekker gezellig met elkaar te eten, dan is gourmetten ideaal. Met z'n allen gezellig aan tafel. Wij hebben verschillende pakketten voor de gourmet voor u samengesteld, maar u kunt natuurlijk ook zelf uw eigen pakket samenstellen. Iets voor de gourmet bestellen kan hier.

Vleeswaren en worstmakerij

Wij maken nog zelf onze worst en vleeswaren, van rauwe hammen tot aan ambachtelijke slagers achterham en van sausijsjes tot aan bakleverworst en rookworsten! Zo worden bij ons de droge worsten gewoon nog zelf bij ons gedroogd en de rookworsten nog met echte rook gerookt. Onze bakleverworst is ook al jaren een topper, waar wij dan ook erg veel van verkopen. Kom in de winkel en overtuig u zelf van onze (h)eerlijke en smakelijke worst en vleeswaren! Worst en vleeswaren kunt u hier bestellen.