Barbecue

De temperatuur stijgt, dus het is weer tijd voor de barbecue! Heerlijk buiten met familie of vrienden gezellig rond de bbq. Daar hoort natuurlijk kwaliteitsvlees bij en daar zijn wij bij Slagerij Hoff in gespecialiseerd!

Ruim assortiment bbq vlees!

We hebben een groot assortiment aan barbecue vlees, zodat u een ruime keuze heeft. U kunt bij ons kiezen uit verschillende pakketten, maar ook kunt u uw eigen pakket heel erg makkelijk zelf samenstellen. Een heerlijk biefstukje, entrecote, een stukje kip, heerlijke gemarineerde stukjes varkensvlees of eigengemaakte spiezen, de keuze is geheel aan u.

Voor de "slow cookers"onder ons hebben we ook een groot assortiment, vraag voor meer informatie naar de slager. Hij wil en kan u daar uitgebreid advies over geven als u dat wenst.

Barbecuefolder

Onder aan de pagina vindt u onze barbecue folder, hier staat ons assortiment en de prijzen daarvan in.

Meerdere personen

Wilt u met meerder personen barbecueën en u beschikt niet over de middelen, geen nood wij verhuren ook barbeques en braadpannen. Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om tijdig te reserveren. In de barbeque folder onder aan de pagina vindt u meer informatie over de verhuur van barbeque's en pannen.   

Salade's en sauzen

Bij een lekkere en gezellige barbecue horen ook lekkere salade's bij. We hebben verschillende soorten sallade's en sauzen. De salade's zijn verkrijgbaar in bakjes maar kunnen ook worden opgemaakt op een mooie schaal zodat u er zelf geen werk meer mee heeft. De opgemaakte sallade's graag tijdig bestellen.

Tips en trucs

Voor veilig en verantwoord barbecueën zijn wat spelregels vereist, die zijn er om geen ongelukken te krijgen. Onderaan de pagina vindt u een 'link' voor veilig en verantwoord barbecueën.