Onze worstmakerij

We hebben nog een eigen ambachtelijke worstmakerij, waar we veel worst- en vleeswarensoorten zelf maken. De grondstoffen die gebruikt worden voor de worstmakerij komen uit onze eigen bedrijf.

Rookworst met GOUD bekroond

Onlang hebben we in een nationale vakwedstrijd GOUD gehaald met onze rookworsten! Een onpartijdige jury heeft de worsten gekeurd en beoordeeld, de uitkomst hiervan is dat de worsten nagenoeg perfect waren. Wij zijn er heel erg trots op en dat proeft u weer in onze overheerlijke rookworsten! 

Worstsoorten

Naast onze heerlijke rookworsten maken we ook nog een heel scala aan andere worsten zelf. Denkt u eens aan zelf gemaakte drogeworsten voor bij de borrel, of verse worst voor bij de aardappelen. Ook niet te vergeten onze eigengemaakte baklever en leverworst. 
We maken onze worstsoorten allemaal zelf in de worstmakerij achter in de winkel, het is een heel werk maar wij doen het graag voor u! 

Vleeswaren

We maken niet alleen onze worstsoorten zelf, maar we maken ook nog zelf onze vleeswaren. Van heerlijke gedroogde ham en runderrookvlees, tot boterhamworst en achterham. We maken de vleeswaren allemaal nog op de ambachtelijke manier. Dit komt de smaak ten goede van de vleeswaren. Onze hammen en rookvlees worden nog in een pekelbak gelegd en na een bepaalde periode opgehangen en gerookt, een van de belangrijkste ingredienten is tijd. Om een lekkere ham of rookvlees te maken heb je veel tijd nodig. We drogen de ham en rookvlees altijd stevig, zodat u de lekkerste plakjes krijgt!