Rundvlees

We verkopen rundvlees dat uit onze eigen slachterij komt. Waarom doen we dat? Namelijk om er zeker van te zijn om u een kwalitatief stukje vlees aan te bieden waar u recht op hebt!

Eigen beheer

We slachten al jaren onze runderen zelf, daardoor hebben we door de jaren heen een heel netwerk van boeren uit de buurt van Hardenberg opgebouwd. We selecteren de runderen zelf bij de boeren en daardoor verkrijgen we de beste runderen uit de buurt!

De runderen komen uit de regio Hardenberg, dit om het vervoer zo kort mogelijk te laten zijn. De runderen hoeven dus geen uren op transport in grote vrachtwagens. We halen veel runderen nog zelf op en er worden ook runderen door derden gebracht. Dit zijn bijna allemaal veehandelaren waar we al jaren zaken mee doen en er voor garant staan dat ze diervriendelijk met de runderen om gaan. 

De meeste runderen komen allemaal bij vaste boeren vandaan. De boeren weten precies welke runderen we nodig zijn voor heerlijk stukje kwaliteitsvlees. Ze worden daarom ook speciaal geselecteerd voor onze slacherij.

Al deze maatregelen nemen we voor de kwaliteit van het vlees. Dit proeft u terug!!

Van biefstuk tot suddervlees

We hebben een zeer gevarieerd assortiment rundvlees, van sudderlapjes tot botermalse biefstukken. Doordat we zelf slachten is ons assortiment van rundvlees zeer groot en gevarieerd. We verwerken namelijk het hele rund.

Of u nou een heerlijke soep wil maken van smaakvol soepvlees of eens een lekkere rollade op tafel wil zetten, we hebben het allemaal! 

Als u zin heeft in een heerlijk biefstukje, entrecote of rib eye, kunt u gerust informeren bij een van onze werknemers of vragen aan de slager zelf. We staan altijd voor u klaar om te helpen met uw beslissing of om een goed bereidingsadvies te geven.