Onze slachterij

Wij hebben sinds 2000 een eigen slachterij aan de Handelstraat in Hardenberg. Hier slachten en verwerken we elke week tientallen runderen en varkens.

Kwaliteit

We slachten voornamelijk om onze eigen kwaliteit te bepalen. De runderen worden voornamelijk bij de boeren uit de regio hardenberg geselecteerd. Dit doen we omdat we de runderen zo kort mogelijk op transport willen hebben, om stress te voorkomen. We halen een groot deel van de runderen zelf op, de runderen die we niet zelf ophalen worden door de boeren zelf gebracht. 
De runderen die we voor onze slagerij gebruiken zijn allemaal vleesrassen, dat wil zeggen dat de runderen speciaal gefokt worden voor hun vlees. Een paar bekende vleesrassen die we in onze slagerij verwerken zijn oa. Blonde d'Aquitaine, limousin, piemontese en belgisch blauw. Dit zijn volgens ons DE vleesrassen voor uw perfecte biefstukje of stooflapje!

Huisslachtingen

Bij ons kunt u ook terecht voor uw huisslachtingen, rund of varken het maakt niet uit. Wij maken het vlees zo voor u klaar zodat u het alleen nog maar hoeft te verpakken en daarna eventueel in de diepvries te doen.
Als u vragen heeft belt u gerust onderstaand nummer, op onze slachterij zijn we bereikbaar van maandag t/m vrijdag.

 

Slachterij Hoff
Handelstraat 46
7772 TR Hardenberg
0523-262983 
email: slachterij@slagerijhoff.nl