Ons Assortiment

Omdat we graag aan al uw wensen willen voldoen hebben wij een zeer uitgebreid assortiment van verschillende soorten vlees. Van rund- en varkensvlees uit eigen slachterij, tot bbq pakketten en eigengemaakte maaltijden.

Rund en varkensvlees


Ons Rund en varkensvlees wordt met de grootste zorg bereid en er is heel veel variatie in. Van vlees wat lekker lang in de pan moet sudderen tot een groot aanbod van vlug klaar artikelen. Deze vlugklaar artikelen zijn ideaal als u niet zo veel tijd heeft om te koken. Er zijn tal van verschillende smaken voor iedereen, van pittig tot mediterraans of heerlijke procureurlapjes met spek omwikkeld, voor ieder wat wils. 

Grill


Op onze gril afdeling vindt u allerlei producten die met de grootste zorg zijn bereid voor u zodat u zelf niet meer hoeft te bakken en braden. Zo heeft u in een handomdraai iets lekkers op tafel. Voor bij de maaltijd of lekker voor 's avonds bij de 'borrel'

Poelier


Bij de poeliers afdeleling vindt u een zeer gevarieerd aanbod van kip en kalkoen producten. Wild en ander gevogelte is ook verkrijgbaar op deze afdeling, vraagt u naar de mogelijkheden aan een van onze medewerkers.
Zo treft u elke dag vers afgegrilde kip op deze afdeling. Naast warme kip zijn er ook elke dag warme gehaktballen en spare ribs verkrijgbaar vanaf 11:30!

Vleesschotels en geschenken


Als u eens iemand wilt verassen met een kadoo, dan kan dat ook bij ons. We maken veel vleesschotels in alle prijs catogorien, maar een abraham of sarah is ook heel er leuk om weg te geven. Natuurlijk kunt u ook een kadoo bon geven. Deze zijn ook in elke prijsklasses te verkrijgen.

Maaltijden


Heeft u geen tijd of geen zin om te koken? Geen probleem, we hebben een uitgebreid assortimens aan kant en klare maaltijden die we elke week vers voor u maken! Van bami en nasi tot hachee en goulash. Kort om voor ieder wat wils. 

Barbeque


Natuurlijk hebben wij ook een groot aanbod van barbeque producten, zoals u dat al jaren van ons gewend bent. Heerlijke varkenshaas spiezen of een een lekkere runderspies, die van blokjes biefstuk gemaakt wordt, behoren natuurlijk tot het assortiment. Een karbonaatje en speklapje ontbreken natuurlijk ook niet, maar er zijn zoveel verschillende mogelijkheden. Klikt u op de link barbeque en u ziet het grote aanbod van bbq producten. Voor de bbq fanaten hebben we natuurlijk ook grote stukken vlees om lekker mee te 'slow cooken' informeer hiernaar in de winkel.
Krijgt u veel barbeque gasten? Wij verhuren ook barbeque's en braadpannen, op een barbeque of pan kunt u tot 20 pers mee bbq-en.

Gourmet


Als het nou eens niet zo'n lekker weer is en u heeft zin om eens lekker gezellig met elkaar te eten, dan is gourmetten ideaal. Met z'n allen gezellig aan tafel. We hebben verschillende pakketten voor de gourmet voor u samengesteld, maar u kunt natuurlijk ook zelf uw eigen pakket samen stellen

Vleeswaren en worstmakerij


Wij maken nog zelf onze worst en vleeswaren, van rauwe hammen tot ambachtelijke slagers achterham van sausijsjes tot bakleverworst en rookworsten! Zo worden bij ons de droge worst gewoon nog zelf bij ons gedroogd en de rookworsten nog met echte rook gerookt. Onze bakleverworst is ook al jaren een topper, waar we dan ook erg veel van verkopen. Kom in de winkel en overtuig u zelf van onze (h)eerlijke en smakelijke worst en vleeswaren!