Varkensvlees

"Het bewijs dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn." Deze slogan kunnen we toepassen op alles in ons assortiment. Hier is ons varkensvlees een goed voorbeeld van. Kwaliteit en goedkoop vlees van eigen productie!

 

Weinig tijd?

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten varkensvlees. Ons assortiment is groot, omdat we graag aan al uw wensen willen voldoen. In de huidige tijd is het van belang dat we snel en makkelijk kunnen koken. Hier hebben wij ook aan gedacht. Neem bijvoorbeeld onze filetlapjes; naturel, maar ook gemarineerd met diverse marinades. Een ander voorbeeld zijn onze pampaschijven, cordon bleu's en gevulde filetlapjes. De één is pittig gekruid gevuld met ontbijtspek, de ander is gevuld met ham&kaas en weer een ander gevuld met rundergehakt. Dit noemen we vlugklaar artikelen, de naam zegt het al, de producten zijn allemaal snel klaar.

Bij vlugklaar denken we ook aan onze gepaneerde schnitzels, alle soorten vinken en burgers en gemarineerd en gekruid karbonadevlees. Buiten deze opgenoemde keuzes ligt er dagelijks genoeg klaar voor u in onze toonbank. 

 

Uitgebreid koken.

Heeft u tijd om uitgebreid te koken en vind u het leuk om in de keuken te staan? Ook dan is ons assortiment groot genoeg om aan uw wens te voldoen. Een schouder, haas of ribkarbonaatje, fricandeau, hamlapjes, varkenshaas en speklapjes worden dagelijks vers gesneden in ons brede assortiment. Maar we hebben natuurlijk ook een verschillende soorten rollade's voor u klaar liggen. 

Ook voor uw winterse kost als erwtensoep en stamppot hebben wij de juiste ingrediënten. Hierbij kunt u denken aan hamschijven, vlees- en dikke ribben, hakjes&pootjes, rookworst etc. etc. 

Kunt u iets niet vinden waar u naar op zoek bent? Vraag het aan één van onze medewerkers of aan de slager. We staan graag voor u klaar!