Onze Poeliers afdeling

Op onze Poeliers afdeling vindt u veel verschillende producten van een lekker mals stukje kipfilet tot kant en klare tv sticks. Van naturel, zodat u zelf de kip lekker kunt kruiden, tot gekruide kipproducten zodat u zelf niets meer hoeft te doen dan braden.

KIP EN KALKOEN

We hebben een groot assortiment van kipproducten, van lekkere soepkippen tot een lekker stukje kipfilet. Van kalkoendijen tot een tot hele kalkoenen, we hebben het allemaal. De kippen die we verwerken komen allemaal uitsluitend uit Nederland

Heeft u een keer geen zin in koken? Of wilt u het zichzelf een keer makkelijk maken of heeft u gewoon geen tijd? Dan hebben we voor u een groot assortiment met gegrilde kipproducten. Deze zijn allemaal al voor gegrild zodat u er direct aan kunt beginnen. U kunt de producten koud eten of even in de magnetron of oven verwarmen, het is in een handomdraai klaar en u heeft geen afwas.                      Doordat we de hele dag door grillen is de kans groot dat u de gegrilde kipproducten nog warm aantreft!

Er zijn elke dag tussen de middag warme kippen klaar, vers vanuit de gril! Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om te bestellen. 

Ons maaltijdassortiment is zeer uitgebreid en wordt meerdere malen per week vers gemaakt. Er zijn ook een aantal maaltijden die alleen maar met kip zijn bereid, kant en klaar en die hoeft u alleen maar even op te warmen.  Dit kan heel makkelijk door middel van een magnetron, de maaltijden zitten namelijk in magnetronbestendige bakken. Hierdoor heeft u ook geen afwas, ideaal.. Als u de bakken afspoelt mogen ze gewoon bij het 'plastic'.

WILD EN GEVOGELTE

Heeft u zin in een lekker herte biefstukje, of bijvoorbeeld een wildzwijnskarbonade? Die zijn bij ons te verkrijgen mits u het van te voren besteld. Wij kunnen bijna alle wild en exotische specialiteiten voor u regelen, maar dit is wel op aanvraag en er zit een levertijd op. Dus als u een keer iets speciaals op tafel wil zetten wees er dan op tijd bij om teleurstelling te voorkomen.