Vlees cadeau's

We zijn gespecialiseerd in het maken van vleesschotels op maat! Voor ieder wat wils en in alle prijsklasses of het nou gaat om om een rollade in een doos tot abraham's en sarah's van vlees, wij maken het vooor u

Vleesschotels op maat gemaakt.

We maken altijd een vleesschotel voor u op maat, wilt u een schotel met alleen maar specialiteiten er op, of juist een mooie vleesschotel met 'gewoon' vlees er op, bij ons kan het allemaal. We maken ook vleesschotels met alleen kipproducten erop, of een mix van kip en vlees. Dat kan allemaal bij Slagerij Hoff, als u ons de bestelling tijdig door geeft kunnen we heel veel voor u maken. 

Abraham's en sarah's. 

Wilt u iemand iets speciaals geven als hij/zij vijftig wordt?? Verras hem of haar eens met een mooie abraham of sara van vlees! Deze zijn er al te verkrijgen vanaf € 25,-. U mag zelf bepalen hoeveel u er voor kwijt wilt, wij maken ze op maat voor u. 

 

Rollade's in doos.

Wilt u iemand eens trakteren op een lekker stukje vlees, dan is een rollade in doos een perfect cadeau! Wie lust er nou niet een lekker stukje rollade? We hebben verschillende soorten rollade's, bijvoorbeeld; runderrollade's, half om half rollade, filet rollade, procoreur rollade en natuurlijk de varkensrollade. Een rollade is leuk om te geven maar ook om te krijgen!